Ковпачкові колони
Принцип роботи колпачковых тарілок полягає в тому, що надходить робоча середовище заповнює тарілку до зливної перегородки. При цьому ковпачки повністю занурені в рідину. Пара надходить крізь щілини ковпачків і барботує через шар робочої середовища
Ідеально підходить для фруктових, виноградних, зернових напоїв. Мідь зберігає смак і запах вихідного продукту, а також прибирає сполуки сірки.
Також підходить для роботи на цукрових брагах. Для максимального очищення цукрових дистилятів бажано встановлювати від 4 рівнів (тарілок) або додаткову царгу
Ідеально підходить для фруктових, виноградних, зернових напоїв. Мідь зберігає смак і запах вихідного продукту, а також прибирає сполуки сірки.
Також підходить для роботи на цукрових брагах. Для максимального очищення цукрових дистилятів бажано встановлювати від 4 рівнів (тарілок) або додаткову царгу
Принцип роботи колпачковых тарілок полягає в тому, що надходить робоча середовище заповнює тарілку до зливної перегородки. При цьому ковпачки повністю занурені в рідину. Пара надходить крізь щілини ковпачків і барботує через шар робочої середовища
Ідеально підходить для фруктових, виноградних, зернових напоїв. Мідь зберігає смак і запах вихідного продукту, а також прибирає сполуки сірки.
Також підходить для роботи на цукрових брагах. Для максимального очищення цукрових дистилятів бажано встановлювати від 4 рівнів (тарілок) або додаткову царгу
Ідеально підходить для фруктових, виноградних, зернових напоїв. Мідь зберігає смак і запах вихідного продукту, а також прибирає сполуки сірки.
Також підходить для роботи на цукрових брагах. Для максимального очищення цукрових дистилятів бажано встановлювати від 4 рівнів (тарілок) або додаткову царгу