

Сухі турбо дріжджі Alcotec Turbo Yeast Classic 48
Виробник – Великобританія Hambleton Bard
Опис:
Це серія турбо дріжджів 48 Classic Turbo Yeast для 25 літрів сусла.
Турбо - дріжджі 48 від англійської компанії Hambleton Bard – це високо якісні європейські дріжджі, які мають масу переваг. Ви можете використовувати їх двома способами. Перший, так званий, швидкий, приготування сусла за 48 годин, другий за 5 діб. У чому відмінність способів?
Класичні турбо дріжджі 48, не вибагливі дріжджі, нормально ставляться до перепадів температури, набагато краще, ніж інші дріжджі інших торгових марок. При тому, що оптимальна температура середовища для більшості типів дріжджів становить 25°С, ці дріжджі впораються з підвищенням понад 30°С. І в залежності від кількості цукру і витримки, Ви отримаєте потрібну Вам фортеця закваски:
- 6 кг цукру - на протязі 2 днів до 14% при температурі 20-35°С;
- 7 кг цукру - протягом 3 днів, до 17% при температурі 20-30°С;
- 8 кг цукру - на протязі 5 днів до 20% при температурі 20-27°С;
- 9 кг цукру - протягом 7-10 днів до 21% при температурі 18-24°С.
Відмінний варіант, якщо Вам потрібен через три дні Ваш улюблений дистилят, а Ви тільки ставите сировину до бродіння.
Classic 48 універсальний штам - це ті дріжджі які варто вибрати початківцям експериментаторам, оптимальний варіант - як по швидкості бродіння, так по виходу продукту. Це класика виробництва цукрових дистилятів. Відмінний вибір.
Склад:
Дріжджі, поживні речовини, вітаміни і мікроелементи.
Як правильно використовувати:
У теплій воді розчинити 6 кг. цукру або декстрози. Якщо ви використовуєте звичайний цукор, рекомендуємо його інвертувати (процес розщеплення цукру до глюкози і фруктози). Отриманий сироп додайте в ємність для бродіння, щоб загальний обсяг сировини становив 25-27 літрів. Перед додаванням дріжджів переконайтеся, що температура сусла не перевищує 27-30°С.
Добавьте турбо дрожжи 48 в сусло и перемешайте (избегайте образование комочков). Используйте больше сахара, если он сомнительного качества. По нашему опыту эти дрожжи Вы можете использовать по упрощенной схеме - налейте воду, засыпьте сахар, добавьте дрожжи - а результат максимальный, классика же!
Нет выраженного вкуса, без ароматов, нейтральные.
Характеристики:
- оптимальная температура брожения - 18-35 °C;
- крепость - до 21 %;
- длительность процесса брожения - 2-12 дней;
- вес - 130 грамм;
- форма - сухие.
Вам сподобається м'який смак кінцевого продукту, позбавлений неприємного присмаку і запаху. Тільки турбо дріжджі можуть так ефективно впоратися з цим завданням.
Доброго бродіння, і смачних дистилятів.
- Ціна: 110 ₴/упаковка