

Сухі дріжджі 48 Turbo Yeast Pure
Виробник – Великобританія Hambleton Bard
Опис:
Ця серія потужних сухих дріжджів Turbo Yeast Pure (Чисті) 48, 25 літрів сусла.
Турбо-дріжджі 48 від англійської компанії Hambleton Bard – це високо якісні європейські дріжджі, які мають масу переваг. Ви можете використовувати їх двома способами. Перший, так званий, швидкий, приготування закваски за 48 годин, другий за 5 діб. У чому відмінність способів?
Pure 48, не вибагливі дріжджі,з добавкою мікроелементів,завдяки яким вони вже очищають продукт(не плутати з освітлювачем або бентонітом), нормально ставляться до перепадів температури - набагато краще, ніж дріжджі інших торгових марок. При тому, що оптимальна температура середовища для більшості типів дріжджів становить 25°С, ці дріжджі впораються з підвищенням понад 30°С. І в залежності від кількості цукру і витримки, Ви отримаєте потрібну Вам фортеця сусла:
- 6 кг цукру - на протязі 2 днів до 14% при температурі 20-35°С;
- 7 кг цукру - протягом 3 днів, до 17% при температурі 20-30°С;
- 8 кг цукру - на протязі 5 днів до 19% при температурі 20-27°С;
- 9 кг цукру - протягом 7-10 днів до 21% при температурі 18-24°С.
Відмінний варіант, якщо Вам потрібен через три дні Ваш улюблений дистилят, а Ви тільки ставите продукт.
Це вдосконалений аналог дріжджів класичних Turbo Yeast Classic 48, який позиціонується як флагман торгівельної марки характеризується ще більшою чистотою кінцевого продукту.
Склад:
Дріжджі, поживні речовини, вітаміни і мікроелементи.
Як правильно використовувати:
У теплій воді розчинити 6 кг. цукру або декстрози. Якщо ви використовуєте звичайний цукор, рекомендуємо його інвертувати (процес розщеплення цукру до глюкози і фруктози). Отриманий сироп додайте в ємність для бродіння, щоб загальний обсяг сировини становив 25-27 літрів. Перед додаванням дріжджів переконайтеся, що температура сусла не перевищує 27-30°С.
Додайте турбо дріжджі 48 в сусло і перемішайте (уникайте утворення грудочок). Процес бродіння проходить помірно. Пробуйте експериментувати з кількістю цукру (додайте більше), чітким дотриманням усередненої температури, і збільшеною витримкою сусла. Після закінчення бродіння дайте сусла відстоятися кілька днів (2-3), не поспішайте заливати в куб. Сусло ще більше освітлиться, дріжджова клітина осяде, дистилят буде повністю позбавлений дріжджового запаху. Результат перевищить показання виробника.
Характеристики:
- оптимальна температура бродіння - 18-35 °C;
- фортеця - до 21 %;
- тривалість процесу бродіння - 2-12 днів;
- вага - 135 грамів;
- форма - сухі.
- Ціна: 160 ₴/упаковка