

Турбо дріжджі Кобра Extreme Turbo 48
Виробник – Швеція
Опис:
Дріжджі Extreme Turbo 48 – чудова якість дистиляту. Ці турбо дріжджі, призначені для зброджування 25-26 літрів цукрового сусла за 48 годин. Максимальний обсяг 30 літрів. Так виробник заявляє про 25 літрах, альо ці дріжджі перероблять більше максимально заявленої кількості цукру, а Ви відповідно отримаєте більшу кількість дистиляту з однієї пачки.
Приготування сусла є одним з найважливіших етапів в загальному процесі виготовлення дистиляту, і не мало важливим етапом на шляху до досягнення мети - вибір дріжджів. На сьогоднішній день на ринку представлена величезна різноманітність, цінуються англійські дріжджі, польські. Альо шведський бренд – це прекрасні дріжджі. При дотриманні технології, Ви отримаєте продукт фортецею 14-21%.
Склад:
Дріжджі, поживні речовини, вітаміни і мікроелементи.
Як правильно використовувати:
Растворите 6 кг. сахара в 15-ти литрах теплой воды (30-35 °C). Хорошо перемешать. Долить воды до общего объема 25-26 литров, и регулировать температуру (довести до 25 °C), потом добавить содержимое пакета и тщательно перемешать. Температурный режим при разбавлении сахара, не является строгим нюансом (главное, чтобы не холодная). Попробуйте метод - 10 кг. сахара и 30 литров воды. Вы получите прекрасный результат. Главное соблюдайте правила – чистая родниковая вода, качественный сахар, температурный режим. Не торопите процесс перегонки – пусть Ваше сусло хорошо отстоится и осветлится. Можна використовувати бентоніт або освітлювачі, які дають чудовий результат. Але остерігайтеся підробок з бентонітом. Вам можуть надіслати білий порошок, який буде просто крейдою. Краще підійде освітлювач браги Turbo Klar.
Для Вашої зручності ми наводимо всі дані в таблиці.
Цукор/кг |
Кількість. днів |
Температура/°C |
Ступінь зброджування % |
6 |
2 |
20-35 |
14 |
7 |
3 |
20-30 |
17 |
8 |
5 |
20-28 |
19 |
9 |
до 10 |
18-25 |
21 |
Дрожжи Extreme – это экстремально мощные дрожжи, процесс сбраживания проходит очень бурно. Обладают самой высокой толерантность до 21.5 %. Не закрывайте плотно крышкой бродильную емкость, не используйте гидрозатвор, не допускайте повышений рекомендуемой температуры, которая может убить дрожжи, понижение – может замедлять процесс. Оставляйте в бродильной емкости запас места для бурления и пено образование. Процесс проходит очень бурно. Образовывается пены - среднее.
Характеристики:
- оптимальная температура брожения - 18-35 °C;
- крепость - до 21,5 %;
- длительность процесса брожения - 2-10 дней;
- вага - 135 грамів;
- форма - сухі.
- Ціна: 145 ₴/упаковка