УВАЗИМ КОЛОР (UVAZYM COULEUR)
Пектолитический ферментний препарат для виробництва червоних вин
ЗАГАЛЬНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Фаза бродіння на мезге - найважливіша фаза, у виробництві якісних червоних вин. Екстрагування фенольних речовин залежить від багатьох факторів, таких як система пресування, вмісту діоксиду сірки, температури і тривалості екстракції, число фаз перекачування і, ще одного, але не в якому разі не останнього чинника - від якості використовуваного ферменту.
УВАЗИМ КОЛОР – пектолитический ферментний препарат, який має вторинної ферментативною активністю, у спільних діях ферменти, прискорюють і посилюють процес вилучення поліфенолів (антоціанів і танінів в особливості) містяться у виноградній шкірці.
При рівних строках мацерації, вина які були оброблені УВАЗИМ КОЛОР, вийшли більш багатими фенольними речовинами, ніж необроблені вина, і мають більш інтенсивний букет і більш структурований аромат; часто вони також мають більш інтенсивний колір. Крім того, специфічне витяг танінів, пов'язаних з полісахаридів і білками (завдяки спільному дії різних ферментів препарату), дозволяє виробляти вина, які врівноважені у смаку, і забезпечені танінами, які гарантують гарну стабілізацію кольору.
УВАЗИМ КОЛОР отриманий без використання трансгенних мікроорганізмів (GMO -Genetically-Modified Organisms"), і не володіє негативним побічним дією, таким як зміст оксидази або циннамил естеразы і антоцианазы.
ПРИМЕНЕННИЕ
Препарат призначений безпосередньо для виробництва червоних вин методом бродіння на мезге, він особливо підходить:
- для сортів винограду, які мають неврівноважений співвідношення таніни/антоціани, більше витяг танінів дозволить отримувати більш структуровані вина, колір, яких більш стійкий протягом довгого часу;
- при коротких термінах мацерації, щоб збільшити вміст фенольних речовин у вині;
- для виробництва «молодих» червоних вин, з інтенсивними, фруктовим ароматом;
- у всіх випадках коли: (виноград, не повністю зрілий, більша врожайність на гектар, і т. д.)
-у випадках, коли є небезпека незадовільного вилучення барвників.
ДОЗУВАННЯ
Від 2 до 4 г / 100 кг винограду.
Великі дозування дозволяють добитися повного та швидкого вилучення фенольних речовин.
ІНСТРУКЦІЇ ПО ЗАСТОСУВАННЮ
Розчиніть препарат у співвідношенні 1 до 10 частин води і внесіть безпосередньо в сусло або на виноград і перемішайте.
УПАКОВКА І ЗБЕРІГАННЯ
Упаковка: 500 г
Запечатаний пакет: тримайте подалі від сонячного світла, при температурі 5-15 °C; при цих умовах, діяльність залишиться стійкою протягом, принаймні, трьох років.
Відкритий пакет: ретельно знову запечатайте пакет і тримайте в рефрижераторі; можливе використання протягом одного року.
Основні | |
---|---|
Виробник | Enartis |
Країна виробник | Італія |
- Ціна: 3 291 ₴