ЭНАРТИС ЗИМ КОЛОР ПЛЮС
УПАКОВКА 2г
Пектолитический фермент з широким спектром вторинної активності (целюлоза, гемицеллюлаза, протеаза) ЭНАРТИС ЗИМ COLOR PLUS - ферментний препарат з повним спектром вторинних активностей, які взаємодіють один з одним, прискорюючи і посилюючи процес екстрагування поліфенолів (антоціанів і танінів), що містяться у виноградній шкірці.
Мезга, оброблена ЭНАРТИС ЗИМ COLOR PLUS збагачена танінами, значно вище, ніж при застосуванні звичайних ферментів. Найбільша кількість танінів присутній під час спиртового бродіння, підсилюючи реакцію взаємодії між таніни та антоціанами, які відповідають за формування стійких колірних комплексів. Крім того, рання екстракція танінів, пов'язаних з полісахаридами і протеїнами, досягнута завдяки вторинній ферментної активності, дозволяє отримати більш збалансовані вина.
Дозування: 2-4 г/100 кг винограду
ЭНАРТИС ЗИМ COLOR PLUS
Пектолитический фермент для стабілізації кольору
Склад
Ферментативний препарат в порошку для стримування пектинази і другорядні види діяльності (целюлози, гемицеллюлазы, протеази)
Загальні властивості
Мацерація-це найбільш важливий для отримання якісного червоного вина етап вініфікації. Екстрагування фенольних сполук залежить від багатьох факторів, таких як система пресування, рівень діоксиду сірки, температура і тривалість ферментації, кількість перекачувань і, останнє, але не менш важливе, якість всіх використовуваних екстрактів ферментів.
COLOR PLUS - це пектолитический фермент, багатий вторинними активаторами, які взаємодіють один з одним, прискорюючи і посилюючи процес екстрагування поліфенолів (антоцианінів і танінів зокрема), що містяться у виноградній шкірці.
Зокрема, присутні кислоти протеази, є досить ефективними при гідролізі протеїнів винограду, які екстрагуються під час всієї ферментації, тим самим обмежуючи їх здатність осаджувати таніни. В результаті, вина, оброблені COLOR PLUS багатшими танінами, ніж вина, оброблені звичайними екстрактами ферментів. Найбільша кількість танінів присутній під час спиртового бродіння, підсилюючи реакцію ущільнення між таніни та антоцианинами, які відповідають за формування стійких колірних комплексів. Крім того, перевагу екстрагування танінів пов'язано з полісахаридами і протеїнами, виробленими об'єднаними вторинними активаторами, результатом є збалансовані вина.
COLOR PLUS отримані без використання ГМО(Генетично модифікованих організмів) і не містять ніяких негативних вторинних активаторів, таких як окислювачі і антоцианіни.
Застосування
Червоні вина з інтенсивним і дуже стійким кольором.
ДОЗУВАННЯ
Від 2 до 4 г/100 кг винограду. Високі дозування дають можливість прискореної і більш інтенсивній екстракції фенольних речовин.
Інструкція по використанню
Розчиніть COLOR PLUS в 10 частинах води і додайте однорідно безпосередньо у виноградну мезгу
Упаковка і зберігання
2г
Продукт відповідає вимогам Міжнародного Кодексу з Енології.
Основні | |
---|---|
Виробник | Enartis |
Країна виробник | Італія |
Користувацькі характеристики | |
Вага упаковки | 2г |
- Ціна: 27 ₴/упаковка