Продавець "Набель" - Інтернет магазин розвиває свій бізнес на Prom.ua 6 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
889 відгуків
+380 (99) 172-22-66
+380 (67) 172-22-66
Топ продаж
Набір спецій для джина в стилі Beefeater London Dry, фото 2
Опис
Інформація для замовлення

Набір спецій для джина в стилі Beefeater. Набір розрахований на отримання 12-15 л. джина методом парової інфузії або 5-8 л. джина методом мацерації (настоювання) в залежності від бажаної інтенсивності ароматів.

Дуже свіжий, гострий і легкий аромат. Безумовно ялівець домінує. В той же час яскравий, соковитий, злегка гіркий і тільну цитрус. Інші інгредієнти більш тонкі і добре інтегровані, земляні та квіткові, з відтінками миндальности.

Приготування джина методом настоювання (мацерації)

На все вам знадобиться:

  • 7-8 л спирту міцністю 45-50%
  • Набір спецій Hot Rod для Джина

Приготування:

Для початку готуємо настойку. Всі інгредієнти закидаємо в ємність, заливаємо 7-8 літрами спирту міцністю 45-50% і наполягаємо близько 10 – 14 днів в темному теплому місці. Струшуємо кожен день.

Після відстоювання рідину фільтрується і розлучається чистою холодною водою до 30-35 градусів.

Настоянка розведена заливається в перегінний куб, нагрівальний прилад виставляється на середню температуру. Якщо ви використовували розбавлений спирт або гарний самогон – достатньо відібрати перші 50 г голів.

Відбір «серця» закінчується на 45% в струмені. Тут важливо не пропустити момент – через хвостів, навіть мінімальних, домашній джин каламутніє.

Вимірюємо фортеця отриманого алкоголю, розводимо його до 45 градусів. Пам'ятайте, джин міцніше горілки, розведення нижче, ніж до 42 градусів начисто знищить цитрусові нотки.

Готовий напій має відпочити тиждень.

 

Приготування джина методом парової інфузії за допомогою джин-кошики (Даний метод рекомендується Hot Rod Distiller)

 

На все вам знадобиться:

  • 20 літрів розведеного спирту з міцністю 30%
  • Набір спецій Hot Rod для Джина
  • Джин-Hot Rod кошик

Приготування:

1. Спеції подрібнюємо в ступці (або на блендері). Досить порушити цілісність ягід ялівцю. Не варто надмірно подрібнювати спеції.

2. Засипаємо ретельно перемішані спеції в джин-кошик.

3. Заповнюємо перегінний куб спиртом, попередньо розведеним до фортеці 30%.

4. Починаємо перегонку при невеликій температурі, щоб наші спеції прогрівалися поступово і рівномірно.

5. У процесі перегонки стежте за рівнем флегми в джин-кошику. Не допускайте переливу флегми назад в куб. Зливайте вміст джин-кошики в ємність для відходів використовуючи дренажний кран внизу. Дану процедуру можливо знадобиться повторити кілька разів протягом всієї перегонки.

6. Перші 20-50 мл отриманого дистиляту варто зібрати в окрему ємність і відставити у бік. Це найгіркіші ефірні олії ялівцю.

7. Основна фракція відбирається до тих пір, поки градус в струмені не знизиться до 50%.

8. Надлишок хвостів буде призводити до помутніння джина при розведенні.

9. Розбавляємо наш джин до 42-45 градусів.

10. Готовий напій має відпочити тиждень.

 

Упаковка

Вид упаковки Крафт-пакет

Вага

Вага 250 г

Характеристики

Склад Ялівець ягоди, Коріандр, Солодка (Лакриця), Дягель корінь, сирої Мигдаль гіркий, цедра Апельсина, Лимона цедра, корінь Ірису

  • Ціна: 200 
  • Немає в наявності
  • Код: 0002

Набір спецій для джина в стилі Beefeater London Dry

200 

  • +380 (99) 172-22-66
  • +380 (67) 172-22-66
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Набір спецій для джина в стилі Beefeater London DryНабір спецій для джина в стилі Beefeater London Dry
Немає в наявності
200 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner