Продавець "Набель" - Інтернет магазин розвиває свій бізнес на Prom.ua 6 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
986 відгуків
+380 (99) 172-22-66
+380 (67) 172-22-66
Набель - Інтернет магазин
Топ продаж
Набір спецій для джина Карпатський, фото 2
Опис
Інформація для замовлення

Набір спецій для джина "Карпатський". Набір розрахований на отримання 12-15 л. джина методом парової інфузії або 5-8 л. джина методом мацерації (настоювання) в залежності від бажаної інтенсивності ароматів.

Авторський карпатський рецепт джина, де переплелися міцний аромат ялівцю і трав'янисто-фруктовий смак лісових ягід. Компанію їм складають глід і нотки солодко-кислого гибискуса.

Приготування джина методом настоювання (мацерації)

На все вам знадобиться:

  • 7-8 л спирту міцністю 45-50%
  • Набір спецій Hot Rod для Джина

Приготування:

Для початку готуємо настойку. Всі інгредієнти закидаємо в ємність, заливаємо 7-8 літрами спирту міцністю 45-50% і наполягаємо близько 10 – 14 днів в темному теплому місці. Струшуємо кожен день.

Після відстоювання рідину фільтрується і розлучається чистою холодною водою до 30-35 градусів.

Настоянка розведена заливається в перегінний куб, нагрівальний прилад виставляється на середню температуру. Якщо ви використовували розбавлений спирт або гарний самогон – достатньо відібрати перші 50 г голів.

Відбір «серця» закінчується на 45% в струмені. Тут важливо не пропустити момент – через хвостів, навіть мінімальних, домашній джин каламутніє.

Вимірюємо фортеця отриманого алкоголю, розводимо його до 45 градусів. Пам'ятайте, джин міцніше горілки, розведення нижче, ніж до 42 градусів начисто знищить цитрусові нотки.

Готовий напій має відпочити тиждень.

Приготування джина методом парової інфузії за допомогою джин-кошики (Даний метод рекомендується Hot Rod Distiller)

На все вам знадобиться:

  • 20 літрів розведеного спирту з міцністю 30%
  • Набір спецій Hot Rod для Джина
  • Джин-Hot Rod кошик

Приготування:

1. Спеції подрібнюємо в ступці (або на блендері). Досить порушити цілісність ягід ялівцю. Не варто надмірно подрібнювати спеції.

2.    Засыпаем тщательно перемешанные специи в джин-корзину.

3.    Заполняем перегонный куб спиртом, предварительно разбавленным до крепости 30%.

4.    Начинаем перегонку при небольшой температуре, чтобы наши специи прогревались постепенно и равномерно.

5.    В процессе перегонки следите за уровнем флегмы в джин-корзине. Не допускайте перелива флегмы обратно в куб. Сливайте содержимое джин-корзины в емкость для отходов используя дренажный кран внизу. Данную процедуру возможно понадобится повторить несколько раз в течение всей перегонки.

6.    Первые 20-50 мл полученного дистиллята стоит собрать в отдельную емкость и отставить в сторону. Это самые горькие эфирные масла можжевельника.

7.    Основная фракция отбирается до тех пор, пока градус в струе не снизится до 50%.

8.    Избыток хвостов будет приводить к помутнению джина при разбавлении.

9.    Разбавляем наш джин до 42-45 градусов. 

10. Готовый напиток должен отдохнуть неделю.

Упаковка

Вид упаковки   Вакуумная упаковка

Вес

Вес        250 г

Характеристики

Склад Ялівець, Коріандр, Корінь дягелю, Плоди чорноплідної горобини, Сушені яблука, Пелюсток гібіскуса, Плоди шипшини, Плоди червоної горобини, Чорна бузина, сушена Чорниця, Глід

  • Ціна: 226 ₴
  • Немає в наявності
  • Код: 0138

Набір спецій для джина Карпатський

226 ₴

  • +380 (99) 172-22-66
  • +380 (67) 172-22-66
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Набір спецій для джина КарпатськийНабір спецій для джина Карпатський
Немає в наявності
226 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner