Рецепт вермуту в стилі Martini
Для ароматною основи вам знадобиться:
Набір спецій Hot Rod для вермуту в стилі Мартіні
85 мл спирту 95%
25 мл води
Для вермуту вам знадобиться:
0,7 л білого напівсолодкого вина
70 грам цукру
50 мл води
50 мл спирту 95%
Трави і спеції замочити в 85 мл спирту і 25 мл води (кардамон і ягоди ялівцю розчавити). Есенцію настоювати в темному прохолодному місці 2 тижні, періодично перемішувати. Потім настій відціджуємо через 4 шари марлі, віджимаємо трави і фільтруємо есенцію через ватний фільтр. Даємо постояти їй ще 2 дні.
Вермут робимо за тією ж схемою, що і в першому рецепті. У вливаємо вино 50 мл спирту, варимо сироп з 70 г цукру і 50 мл води, сироп охолоджуємо і додаємо в кріплене вино. Туди ж додаємо 8 мл есенції. Пробуємо, коригуємо зміст есенції. Укупориваем і даємо напою відпочити місяць-два.
Вага 10 г
Характеристики
Склад Полин гіркий, кориця, ромашка, ялівець, чорна бузина, кардамон, мускатний горіх, перцева м'ята, деревій, ванілін
- Ціна: 77 ₴