
Рецепт вермуту в стилі Campari
На все вам знадобиться:
Пакет спецій Hot Rod для біттера в стилі Кампарі
750 мл алкоголю міцністю 40%
250 мл води
200 грам цукру
Харчовий барвник червоний (за бажанням).
В кастрюле смешать воду и сахар, подогревая на среднем огне помешивать до полного растворения сахара. При желании в этот момент можно добавить краситель . Довести воду до кипения и проварить сироп 10-15 минут, а затем снять с огня и дать остыть. Если добавляли краситель, то рекомендуем процедить сироп через несколько слоёв марли и отправить в холодильник на хранение. Все остальные ингредиенты поместить в банку подходящего объема и залить водкой. Банку плотно закрыть и оставить при комнатной температуре на 2-3 дня выдержки. Процідити настій через марлю, твердий залишок добре віджати, а потім пропустити рідина пару раз через вату або кавові фільтри. Трави, коріння і прянощі вберуть частина горілки, тому на виході повинно вийти близько 650 мл настою. Залишається лише змішати його з підфарбовані сиропом по смаку, витримати і застосувати за призначенням.
З нашого рецепта ми свідомо виключили харчової червоний барвник (кармін), який присутній в оригінальному рецепті.
- Ціна: 259 ₴