Продавець "Набель" - Інтернет магазин розвиває свій бізнес на Prom.ua 6 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
991 відгук
+380 (99) 172-22-66
+380 (67) 172-22-66
Набель - Інтернет магазин
Топ продаж
Набір спецій для джина в стилі Monkey 47, фото 2
Опис
Інформація для замовлення

Набір спецій для джина в стилі Monkey 47. Набір розрахований на отримання 12-15 л. джина методом парової інфузії або 5-8 л. джина методом мацерації (настоювання) в залежності від бажаної інтенсивності ароматів.

Смак джина може бути абсолютно різним у кожному ковтку. У ньому вгадуються ноти сосни, моху, берези, шавлії, кардамону, меліси, чорного перцю, імбиру, брусниці. Їх занадто багато, щоб сприймати по-окремо, а в цілому залишається тепле, довгий, злегка суховатое післясмак з відтінками прянощів. Аромат джина характеризується яко вираженими тонами ялівцю, подчеркивающимися нотами цитрусових, квітів, натяками чайного дерева, вербени, гострих спецій і гірких плодів.

Приготування джина методом настоювання (мацерації)

На все вам знадобиться:

  • 7-8 л спирту міцністю 45-50%
  • Набір спецій для Джина

Приготування:

Для початку готуємо настойку. Всі інгредієнти закидаємо в ємність, заливаємо 7-8 літрами спирту міцністю 45-50% і наполягаємо близько 10 – 14 днів в темному теплому місці. Струшуємо кожен день.

Після відстоювання рідину фільтрується і розлучається чистою холодною водою до 30-35 градусів.

Настоянка розведена заливається в перегінний куб, нагрівальний прилад виставляється на середню температуру. Якщо ви використовували розбавлений спирт або гарний самогон – достатньо відібрати перші 50 г голів.

Відбір «серця» закінчується на 45% в струмені. Тут важливо не пропустити момент – через хвостів, навіть мінімальних, домашній джин каламутніє.

Вимірюємо фортеця отриманого алкоголю, розводимо його до 45 градусів. Пам'ятайте, джин міцніше горілки, розведення нижче, ніж до 42 градусів начисто знищить цитрусові нотки.

Готовий напій має відпочити тиждень.

Приготування джина методом парової інфузії за допомогою джин-кошики

На все вам знадобиться:

  • 20 літрів розведеного спирту з міцністю 30%
  • Набір спецій для Джина
  • Джин-кошик

Приготування:

1. Спеції подрібнюємо в ступці (або на блендері). Досить порушити цілісність ягід ялівцю. Не варто надмірно подрібнювати спеції.

2. Засипаємо ретельно перемішані спеції в джин-кошик.

3. Заповнюємо перегінний куб спиртом, попередньо розведеним до фортеці 30%.

4. Починаємо перегонку при невеликій температурі, щоб наші спеції прогрівалися поступово і рівномірно.

5.    В процессе перегонки следите за уровнем флегмы в джин-корзине. Не допускайте перелива флегмы обратно в куб. Сливайте содержимое джин-корзины в емкость для отходов используя дренажный кран внизу. Данную процедуру возможно понадобится повторить несколько раз в течение всей перегонки.

6.    Первые 20-50 мл полученного дистиллята стоит собрать в отдельную емкость и отставить в сторону. Это самые горькие эфирные масла можжевельника.

7.    Основная фракция отбирается до тех пор, пока градус в струе не снизится до 50%.

8.    Избыток хвостов будет приводить к помутнению джина при разбавлении.

9. Розбавляємо наш джин до 42-45 градусів.

10. Готовий напій має відпочити тиждень.

Упаковка

Вид упаковки Крафт-пакет

Вага

Вага 250 г

Характеристики

Склад ялівець, коріандр, корінь дягелю, касія (кориця), лакриця (солодка), мигдаль гіркий, мелегетский перець (райські зерна), перець кубеба, перець горошком, перець зелений, перець стручковий перець білий та ін. Всього 47 найменувань.

  • Ціна: 83 ₴
  • Немає в наявності
  • Код: 0220

Набір спецій для джина в стилі Monkey 47

83 ₴

  • +380 (99) 172-22-66
  • +380 (67) 172-22-66
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Набір спецій для джина в стилі Monkey 47Набір спецій для джина в стилі Monkey 47
Немає в наявності
83 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner