Приготування:
Етап №1 - водний настій
На все Вам знадобиться:
• Цукор - 0,25 кг
• Сік половини лимона
• Вода - 0,75 л.
• Набір спецій для Лікеру в стилі Jagermeister (пакет №1)
Вміст пакета №1 заливаємо холодною водою, доводимо до кипіння і кип'ятимо на повільному вогні 40 хвилин. Даємо охолонути під кришкою. Проціджуємо через марлю. У відвар додаємо цукор і доводимо до кипіння, потім додаємо цукровий колер (пів-склянки цукру + 2 ст. ложки води у невеликій каструлі варимо до густого темно-коричневого, карамельного кольору).
Упарюємо цю суміш на третину. Даємо охолонути. Додаємо сік лимона. Переливаємо в герметичний посуд (банку) і даємо настоятися 2 доби. Розбавляємо водою 1: 2.
Етап №2 - виготовлення джина
На все Вам знадобиться:
• 2,5 літрів спирту 70%
• Набор специй для Ликера в стиле Jagermeister (пакет №2)
Делаем настой в течение 10 дней (можно с дубовой щепой, для лучшей ассимиляции процессов), добавляем 1.5 л воды и делаем перегонку. Отобрать 20 г голов. Отбор «тела» заканчивается на 50% в струе. Разводим настоем из пакета №1 до 50%.
Стадия №3 - травы
На все Вам понадобится:
• Набор специй для Ликера в стиле Jagermeister (пакет №3)
Содержимое пакета №3 настаивать в мешочке в полученном джине в течение 10 суток при ежедневном перемешивании. Затем отжать содержание мешочка. Далее экстракт вводят в купаж.
Стадия №4 - купаж
На 3.5 л готового продукта Вам понадобится:
• джин с травами 50% - 2.5 л
• черносмородиновый сок - 350 мл
• мед - 100 мл
• водный настой из пакета №1 - к общему объему 3.5 л и крепости 35%
• дубовая щепа - 25 г
Все ингредиенты перемешиваем и выдерживаем в течение 2 месяцев в дубовой щепе.
Для синхронизации экстракта биологически активных веществ и вкусо-ароматического комплекса. Декантируем, фильтруем.
Упаковка
Вид упаковки Крафт-пакет
Вес
Вес 200 г
Характеристики
Склад Звіробій, Елеутерокок, Лакриця (Солодка), Соснова брунька, Евкаліпт, Лавр, Мак насіння, Ялівець, Цедра лимона, Цедра апельсина, Цедра помаранчі (та інші). Всього 56 найменувань
- Ціна: 576 ₴