
Спеції з набору засипати в ємність і залити 3.6 л алкоголю міцністю 40%.
Наполягати 7 днів у теплому темному місці.
Відфільтрувати і розбавити настій міцності 30%.
Перегнати настій міцності 45-50% в струмені.
Отриманий продукт розбавити водою до міцності 40%.
Для пом'якшення додати столову ложку цукру (краще у формі сиропу).
Після 2-3 доби відпочинку напій буде готовий.
При використанні джин-кошики візьміть 10 літрів 30% алкоголю.
Відберіть окремо перші 100 г голів.
Тіло збирати в міцності 50% в течії.
Отриманий продукт розбавити до 40% і дати відпочити 5-7 діб.
Розрахункова кількість кінцевого напою - близько 6 л.
Упаковка
Вид упаковки Крафт-пакет
Вага
Вага 140 г
Характеристики
Склад сушена Чорниця, листя чорниці, корінь ірису, корінь дягелю, імбир
- Ціна: 366 ₴