Ревеларом
Оклеивающее речовина для запобігання та виправлення зменшення ароматів.
Склад:
Органічні солі міді в протеїнової та мінеральної матриці. Склад Сі++: 1%
Загальні властивості
Ревеларом – це комплексне оклеивающее речовину, яка ефективно усуває запахи, що виникають від сірчаних компонентів.
Він використовується для обробки вина перед розливом, для запобігання появи зниження аромату в пляшці і також того, що пов'язано з впливом світла(світловий удар).
У винах, які вже закриті або зменшили аромат, Ревеларом усуває нетипові запахи, що походять від сірководню та його похідних і отже підвищення фруктових ароматів.
Как предусмотрено его специальной формулой, Ревеларом эффективен в обоих случаях, как для предотвращения, так и для исправления ухудшения ароматов, без причинения негативных побочных эффектов, которые связаны с использованием медного купороса и цитрата меди. Фактически, Ревеларом совершенствует не только запах, но также и вкус, когда:
Устранение металлического привкуса, связанного с обработкой медью;
Уменьшение горького вкуса, который возникает в продукте в результате реакции между серными и полифенольными компонентами.
Предотвращение “повреждения” меди
Применение:
- Предотвращение ухудшения после розлива
- Предотвращение светового удара
- Ароматическая очистка вина с явными проблемами ухудшения
- Ароматическое открытие вин, которые «закрыты» из-за присутствия серных компонентов.
Дозировка
5-10 г/гл (0,4-0,8 фунт/1000гал) для профилактической обработки перед розливом
5-20 г/гл (0,4-1,7 фунт/1000гал) для исправления
Максимальная допустимая дозировка в ЕС: 50 г/гл(4,2 фунта/1000 гал)
Рекомендуем повести полные предварительные лабораторные исследования для определения оптимальной дозировки для обработки.
Инструкция по применению
Розпустіть Ревеларом в холодній воді (10-15°С або 50-59°F) у співвідношенні 1:10, добре помішуючи для досягнення хорошого розчинення. Відкладіть на годину і потім додайте вино під час перекачування, використовуючи дозуючий насос або трубки Вентурі. Почекайте 1-2 дні для осадження продукту і потім відфільтруйте.
Якщо Ревиларом використовується в комбінації з іншими допоміжними оклеивающими речовинами, рекомендовано додавати його в вино першим, перед іншими продуктами.
Упаковка і зберігання
Пакет 1 кг
Запечатана упаковка: зберігайте продукт в прохолодному, сухому, добре вентильованому місці.
Открытая упаковка: аккуратно запечатайте упаковку и храните, как указано выше.
Продукт одобрен для виноделия, в соответствии:
Норма ЕС №606/2009 Международный Энологический Кодекс
Основні | |
---|---|
Виробник | Enartis |
Країна виробник | Італія |
Користувацькі характеристики | |
Пакування | 1кг |
- Ціна: 1 764 ₴/кг