Ревеларом
Оклеивающее речовина для запобігання та виправлення зменшення ароматів.
Склад:
Органічні солі міді в протеїнової та мінеральної матриці. Склад Сі++: 1%
Загальні властивості
Ревеларом – це комплексне оклеивающее речовину, яка ефективно усуває запахи, що виникають від сірчаних компонентів.
Він використовується для обробки вина перед розливом, для запобігання появи зниження аромату в пляшці і також того, що пов'язано з впливом світла(світловий удар).
У винах, які вже закриті або зменшили аромат, Ревеларом усуває нетипові запахи, що походять від сірководню та його похідних і отже підвищення фруктових ароматів.
Як передбачено його спеціальною формулою, Ревеларом ефективний в обох випадках, як для запобігання, так і для виправлення погіршення ароматів, без заподіяння негативних побічних ефектів, які пов'язані з використанням мідного купоросу і цитрату міді. Фактично, Ревеларом удосконалює не тільки запах, але також і смак, коли:
Усунення металевого присмаку, пов'язаного з обробкою міддю;
Зменшення гіркого смаку, який виникає у продукті в результаті реакції між сірчаними і поліфенольними компонентами.
Запобігання "пошкодження" міді
Застосування:
- Запобігання погіршення після розливу
- Запобігання світлового удару
- Ароматична очищення вина з явними проблемами погіршення
- Ароматичне відкриття вин, які «закриті» за присутності сірчаних компонентів.
Дозування
5-10 г/гл (0,4-0,8 фунт/1000гал) для профілактичної обробки перед розливом
5-20 г/гл (0,4-1,7 фунт/1000гал) для виправлення
Максимальна допустима доза в ЄС: 50 г/гл(4,2 фунта/1000 гал)
Рекомендуємо повісті повні попередні лабораторні дослідження для визначення оптимального дозування для обробки.
Інструкція по застосуванню
Розпустіть Ревеларом в холодній воді (10-15°С або 50-59°F) у співвідношенні 1:10, добре помішуючи для досягнення хорошого розчинення. Відкладіть на годину і потім додайте вино під час перекачування, використовуючи дозуючий насос або трубки Вентурі. Почекайте 1-2 дні для осадження продукту і потім відфільтруйте.
Якщо Ревиларом використовується в комбінації з іншими допоміжними оклеивающими речовинами, рекомендовано додавати його в вино першим, перед іншими продуктами.
Упаковка і зберігання
Пакет 1 кг
Запечатана упаковка: зберігайте продукт в прохолодному, сухому, добре вентильованому місці.
Открытая упаковка: аккуратно запечатайте упаковку и храните, как указано выше.
Продукт одобрен для виноделия, в соответствии:
Норма ЕС №606/2009 Международный Энологический Кодекс
Основні | |
---|---|
Виробник | Enartis |
Країна виробник | Італія |
Користувацькі характеристики | |
Пакування | 20 г |
- Ціна: 40 ₴