ХАРАКТЕРИСТИКИ ДРІЖДЖІ СПИРТОВІ ДЛЯ БІОЕТАНОЛА ЄНОФЕРМ С2, OENOFERM C2, 1 КГ
Виробник
ERBSLÖH (інші товари)
Пакування
500g (0,5kg)
Оптимальний pH
3.8-4.5
Оптимальна температура
32-35 °C
Країна походження
Германия
Робочий pH
3.8-4.5
Робоча температура
30-35 °C
ОПИС
Ціна вказана за 1 кг, упаковка — 0,5 кг. Застосування Oenoferm C2 у спиртовій промисловості. У спиртовому виробництві виробничі дріжджі готують із сухих дріжджів Oenoferm C2 з розрахунку 0,1 г дріжджів на 1 л сусла та створюючи умови, необхідні для розмноження дріжджів, але пригнічують розвиток сторонньої мікрофлори. Такі умови досягаються під час підтримання значення рН дріжджового сусла від 3.8-4.5. Підкислення дріжджового сусла виробляють сіркою. Суло готують із безкожурної або дрібнокожурної сировини з концентрацією СВ (сухих речовин) від 16-18% (за цукрометру або рефрактомометром) за режимами термоферментативної або гідроферментативної обробки сировини, прийнятим на підприємстві. Під час роботи на суслі з вищою концентрацією СВ підвищують і концентрацію сусла для виробничих дріжджів. Під час перероблення жита допускається зниження концентрації сусла до 14.5-15% СВ. Для підвищення ступеня зсмоктування в від'єм зернового сусла, взятого з основного виробництва, вносять додаткову кількість ферментного препарату — джерела глюкоаміси з розрахунку 0.2 л/м3 сусла. Оптимальна кількість дріжджових клітин у виробничих дріжджах 300-400 млн. Як живлення для дріжджів після осахарювання використовують карбамід із розрахунку 300-350 г/м3 сусла й ортофосфорну кислоту — 0.1- 0.15 л/м3 сусла. Ферментні препарати та мінеральні солі задають як водний розчин, приготований у співвідношенні 1:10. Дозування мінеральних солей може коригуватися залежно від перероблюваної сировини. ЗБЕРІГАННЯ Закриті паски зберігають у сухому темному місці за t нижче ніж 10 °C — 24 місяці, за t 20 °C — 12 місяців, t 30 °C — 6 місяців. Ціна вказана за 1 кг.
Користувальницькі характеристики | |
---|---|
Ширина | 150 мм |
Висота | 30 мм |
Довжина | 200 |
Основні | |
Вага | 500 кг |
- Ціна: 2 605 ₴