Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Опис
Дріжджі Safale К-97 застосовуються для приготування елей з пишною пінною шапкою і низьким вмістом ефірів (ароматичних речовин). Чудово підійдуть для бельгійських сортів пшеничного пива, наприклад, стиле Бланш. Також застосовний для приготування Трипель (міцне бельгійське), для німецького Кельш, а також для Барлі Вайн (міцний англійський ель).
- Зброджуюча здатність 84% (тобто ступінь перероблення цукрів у спирт високий);
- Повільна осадовість (тобто швидкість випадання дріжджів у осад низька);
- Толерантність до алкоголю 10,5% (у Результатом бродіння вийде пиво міцністю до 10,5%);
- Температура бродіння 15-20 °C;
- Переробляють у процесі бродіння майже всі, що містяться в сухе пиво (виходить сухе пиво);
- Щільність сусла після збивання стає низькою.
Інструкція щодо застосуванню
Перед внесенням дріжджів у ферментер, їхній можна регідрувати:- Розсипте дріжджі по поверхні кип'яченої води або сусла температурою 25-29 °C. Об'єм рідини має перевищувати обсяг дріжджів у 10 раз.
- Ретельно перемішайте і залиште на 30 хвилин.
- Внесіть отриману суспензію в ферментер.
- Всипайте дріжджі поступово, розсипаючи по поверхні сусла, щоб уникнути утворення грудочок.
- Залиште на 30 хвилин, потім перемішайте або внесіть додатковий об'єм сусла.
Склад
Дріжджі, емульгатор Е491.
Умови зберігання
Паковання може перевозитися й зберігатися за кімнатної температури не більш ніж 3 місяці. Зберігання в прохолодному та сухому приміщенні за температури до 10 °C не більш ніж 2 роки. Після відкривання пакет щільно закрити та зберігати за температури до 4 °C не більш ніж 7 днів.
Основні | |
---|---|
Вага | 1000 кг |
Користувальницькі характеристики | |
Ширина | 150 мм |
Висота | 10 мм |
Довжина | 200 |
- Ціна: 180 ₴