
Опис
Дріжджі Safale S-33 універсальні, застосовуються для приготування широкої гами елів: бельгійське пшеничне, Trappist, Triple, Bitter, Stout і ін. Надають пиву нейтральний аромат і солодкий смак.
- Зброджуюча здатність 68% (тобто ступінь перероблення цукрів у спирт низький);
- Середня осадовість (тобто швидкість випадання дріжджів у осад середня);
- Толерантність до алкоголю 9,5% (у Результатом бродіння вийде пиво міцністю до 9,5%);
- Температура бродіння 12-25 °C (у идеале 15-20°C);
- В процесі бродіння переробляють не всі цукри. Об'єм, що залишилися після бродіння цукрів у суслі становить 12 г/л (навчається солодке пиво);
- Щільність сусла після збивання залишається високою.
Інструкція щодо застосуванню
Перед внесенням дріжджів у ферментер, їхній можна регідрувати:
- Розсипте дріжджі по поверхні кип'яченої води або сусла температурою 25-29 °C. Об'єм рідини має перевищувати обсяг дріжджів у 10 раз.
- Ретельно перемішайте і залиште на 30 хвилин.
- Внесіть отриману суспензію в ферментер.
Другий, альтернативний спосіб внесення дріжджів безпосередньо в ферментер. Температура сусла має бути в пределах 23-27°C.
- Всипайте дріжджі поступово, розсипаючи по поверхні сусла, щоб уникнути утворення грудочок.
- Залиште на 30 хвилин, потім перемішайте або внесіть додатковий об'єм сусла.
Склад
Дріжджі, емульгатор Е491.
Умови зберігання
За кімнатної температури дріжджі можуть перевозитися й зберігатися не більш ніж 3 місяці. Зберігання в прохолодному та сухому приміщенні за температури до 10 °C не більш ніж 2 роки. Після відкривання пакет щільно закрити та зберігати за температури до 4 °C не більш ніж 7 днів.
Основні | |
---|---|
Вага | 1000 кг |
Користувальницькі характеристики | |
Ширина | 150 мм |
Висота | 10 мм |
Довжина | 200 |
- Ціна: 270 ₴