Набір розрахований на отримання 12-15 л. джину методом парової інфузії або 5-8 л. джину методом мацерації (настоювання) в залежності від бажаної інтенсивності ароматів.
Цей джин, виготовлений за класичною рецептурою з додаванням традиційних українських компонентів (квіти чорнобривців, квіти ромашки та гіркий червоний перець). Ця суміш має характерні нотки квітів ромашки та чорнобривця. В ароматі вершково-апельсинові домінуючі нотки квітів чорнобривців. Мʼякі цитрусові тони розкриваються на тлі ялівцю. Суміш закінчується стійкими квітковими відтінками та пряною гостротою перцю.
Приготування джина методом парової інфузії за допомогою джин-корзини
На все вам знадобиться:
- 20 літрів розведеного спирту з міцністю 30%
- Джин-корзина
Приготування:
1. Подрібнюємо спеції в ступці (або на блендері). Досить порушити цілісність ягід ялівцю. Не варто надмірно подрібнювати спеції.
2. Засипаємо ретельно перемішані спеції в джин-корзину.
3. Заповнюємо перегінний куб спиртом, попередньо розведеним до міцності 30%.
4. Починаємо перегонку при невеликій температурі, щоб наші спеції прогрівалися поступово і рівномірно.
5. У процесі перегонки стежте за рівнем флегми в джин-корзині. Не допускайте переливу флегми назад в куб. Зливайте вміст джин-корзини в ємність для відходів використовуючи дренажний кран внизу. Дану процедуру можливо знадобиться повторити кілька разів протягом всієї перегонки.
6. Перші 20-50 мл отриманого дистиляту варто зібрати в окрему ємність і відставити убік. Це найбільш гіркі ефірні масла ялівцю.
7. Основна фракція відбирається до тих пір, поки градус в струмені не знизиться до 50%.
8. Надлишок хвостів буде приводити до помутніння джина при розведенні.
9. Розбавляємо наш джин до 42-45 градусів.
10. Готовий напій повинен відпочити тиждень.
Основні | |
---|---|
Виробник | Hot Rod Distiller International |
- Ціна: 385 ₴
- Готово до відправки
- Код: HR60495174
Набір спецій для джину Український (12Л)
385 ₴
- +380 (99) 172-22-66
- +380 (67) 172-22-66