Традиційно вина та коньяки витримуються в дубових бочках. Саме деревина бочки фарбує й надає характерний аромат знаменитим на весь світ напоям: віскі, рому, текіли, коньяку, фруктовому бренді, чаче. Щіпка дубова ідеальний варіант як для вина, так і для коньячних спиртів.
Термін для облаштування вин — від 6 днів, рекомендована доза — до 0,5 — 1 грама на 1 літр.
Термін для настоювання міцного алкоголю — від 1 до 5-ти місяців, рекомендована доза — 1-5 грамів на 1 літр, але остаточного рішення залишається за Вами.
Надає напою аромати ванілі, мигдалю, кокоса, прянощів, карамелі.
Тепер ваше віскі "стареть" у дубовій бочки без дубової бочки, завдяки цим дубовим чипсам, під контролем, з гарантованим якісним результатом.
Без обпалювання - ідеальна для білих вин, а також у комбінації зі тріскою будь-якого ступеня обпалювання для міцніших напоїв на фруктовій основі.
Середній запал — яскравий аромат вінілі, мигдалю, кокоса, прянощів, карамелі.
Сильний підпал — насичений димний, шоколадний ефект.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Користувальницькі характеристики | |
Виробник | Набель |
- Ціна: 150 ₴/кг
- Готово до відправки
- Код: S4
Тріска Дубова (Сильний підпал) 100 г.
150 ₴/кг
- +380 (99) 172-22-66
- +380 (67) 172-22-66