Опис
Інформація для замовлення
Застосування
Для приготування розчину потрібно налити 25 літрів фруктового соку при температурі 25-30°С. Дріжджі висипати на поверхню 0,5 л кип’яченої води, що схолонула до 30°С. Через 10 - 15 хвилин розчин води та дріжджів додати в основне сусло, попередньо збовтавши.
Бродіння найкраще відбувається при 20 - 27°С, термін - до 7 днів.
Використовуйте герметичний посуд з гідрозатвором, це попередить потрапляння кисню, а, отже, й скисання сусла. Харчову тару та гідрозатвор можна знайти у нас на сайті.
Склад
Дріжджі, поживні речовини, вітаміни, пектоензими.
Характеристики
- оптимальна температура бродіння - 20-27 °C;
- ідеальна температура бродіння - 25 °C;
- міцність - до 18 %;
- тривалість процесу бродіння - 5-8 днів;
- вага - 25 грам;
- форма - сухі.
- Ціна: 110 ₴