Опис:
Є шанувальники джин кошик, а є екстрактора кокслетів! І вони завжди спорять — а що ж краще! І кожен нахвалює те, що він має! Нумо розбиратися!
Неспішна робота — творчість для душі!
Джин кошика — це аксесуар, який використовується в дистиляції для насичення дистиляту ароматом засипи (трав, фруктів, ягід, прянощів) у кошику методом парової інфузії. Гарячі пари 78 oС ароматичний шар, що проходять через ароматичний шар, "забирають із собою" частину ефірних олій, завдяки чому відбувається насичення дистиляту, і добір у приймальню ємність. Основна частина ефірів потрапляє в відстійник, бункер (косяться кошик Kors Elit і Kors Visual Moonchine). Дистилят має приємний, ненав'язливий аромат.
Масове виробництво або коли гість уже на порозі!
Екстрактор Сокслета — це лабораторний і промисловий прилад для витягання малорозчинних речовин із твердої основи (сушених ягід, трав, горіхів, фруктів, коренів, кісточок тощо) методом розм'якшення, розчинення й абсорбції з засипи аромату в кошику всередині екстрактора. Це концентрований напій, ароматний, міцний, гіркий. Для розчинника використовують етил міцності не менш ніж 70o. Процес проходить за меншої температури, засипати не вариться, а аромат простими словами вимивається з вихідної сировини. Одержаємо концентрат, яким ароматизуємо що завгодно, хоч магазинну (це слово тут не до речі, але суть хочеться передати). Кому достатньо краплі, а хто побажає 1 до 1. А можна концентрувати помірно та вживати без розведення. Але все індивідуально а також залежить від використовуваної сировини. Наприклад, концентрату бодяна вистачить краплі на літр.
Виведення — 2 різні способи ароматизації, 2 різні смаки за однакової сировини, 2 абсолютно різних ціни на вироби. Вирішувати Вам! Але кожна система по-своєму чудова.
Принцип роботи екстрактора Сокслета
На кубі закріплений екстрактор. По лівій трубці підіймається етилова пара. Над екстрактором встановлений охолоджувач. Пара конденсується і стікає через кошик із зав'язкою в нижню склянку екстрактора. Склянка наповнюється рідиною. У склянки є повідомлення з правою трубкою. Вона також наповнюється рідиною. Щойно рідина доходить до рівня 2-ї правої трубки через перелив у 180o, відбувається злив рідини зі склянки в куб. Перша порція ароматного дистиляту змішалася в кубі з основною рідиною. Процес продовжується далі — 2-й 3-й, 4-й перелив. Вихідна рідина стає дедалі більш концентрованою. Отже, ми отримуємо не ароматний дистилят, а максимальне екстрагування й концентрований екстракт.
Екстрактор складається з 4 частин. Одна з них — це діоптр, який Ви можете використовувати окремо.
Виріб виготовлений із харчової неіржавкої сталі марки AISI 304, на власному виробництві
- Ціна: 5 400 ₴
- В наявності
- Код: 54_511
Екстрактор Сокслета під кламп 3 з Діоптром
5 400 ₴
- +380 (99) 172-22-66
- +380 (67) 172-22-66