Продавець "Набель" - Інтернет магазин розвиває свій бізнес на Prom.ua 6 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
1075 відгуків
+380 (99) 172-22-66
+380 (67) 172-22-66
Набель - Інтернет магазин
Екстрактор Сокслета під кламп 2 з діоптром збільшений, фото 2
Опис
Інформація для замовлення

Екстрактор Сокслета під кламп 2 дюйми зі збільшеним  діоптром і кошик під засипання Aisi304

Вже досить давно, екстрактор Сосклета використовується в домашньому винокурстві для ароматизації  напоїв, як-от Джин, Бехерівка, Егермейстер та інші. Будь-яка ароматизація — далі екстракція відбувається через перенесення молекул ароматних олій у розчинник. Тут важливо зазначити, що будь-яка екстракція в домашньому виробництві виробляється тільки з використанням чистого сортування. Добір умовних голов і хвостів виготовляється винокуром на основі органолептичної оцінки отриманого напою. У домашньому варенні використовується кілька типів екстракції ароматних складників із навішування (засипи) трав та інших складників.

Перший тип — це мацерація або настоювання в цьому разі екстракція можлива лише в кількості 50% від усіх ароматних речовин, що містяться в навісці. Допустиме в одиницю засипи міститься 10 молекул ароматної речовини. Так 5 молекул перейдуть у розчинник  і 5 залишиться в навісці, позаяк кількість молекул урівнюється.

Другий тип — джин кошика для апарата, тут екстракція відбувається завдяки проходженню гарячих парів  через засипання, водночас пари спирту вносячий частину ароматних молекул у відбір частково конденсуються в самій джин кошику, і ми отримуємо частину конденсату, який змушені потім відправити на повторну переганку.

В екстракторі Сосклету відбувається повна екстракція ароматних речовин із засипу, завдяки принципу роботи цього приладу.

 Пари спирту, випаровуючись із куба, обхідною паровою трубкою потрапляють у холодильник, конденсуються й заповнюють склянку із засипом. У разі заповнення склянки, ароматизований спирт, по зливній сифонній трубці стікає в куб, після чого процес повторюється кілька разів. Завдяки багаторазовому контакту  із засипом ми отримуємо повне вимивання ефірних олій із твердого складника. Тобто навіска щоразу заливатиметься свіжою порцією сортування. У такий спосіб ми реалізовуємо повну екстракцію погано розчинних компонентів із малим об'ємом розчинника 

Так само використовуючи екстрактор Зісклета в винокурстві, ми можемо фарбувати напій, позаяк у процесі екстракції в напій переходять усіма важкорозчинні компоненти. Цей ефект можна використовувати, неабияк скоротивши час настоювання напою на дубовій тріскі.

 

Висота діоптра: 250 мм

Висота кошика: 200 мм

Кріплення:кламп 2 дюйми

Діаметр парової трубки:12 мм

Діаметр трубки переливу:8мм

Матеріал:неіржавка сталь Aisi304

  • Ціна: 3 665 ₴
  • В наявності
  • Код: 54_512

Екстрактор Сокслета під кламп 2 з діоптром збільшений

3 665 ₴

  • +380 (99) 172-22-66
  • +380 (67) 172-22-66
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Екстрактор Сокслета під кламп 2 з діоптром збільшенийЕкстрактор Сокслета під кламп 2 з діоптром збільшений
В наявності
3 665 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner