Самбука - традиційний італійський лікер: солодкий, але не приторний, поєднує освіжаючі тони лимона і анісу. Напій в міру в'язкий, має тонкий аромат і тривалим післясмаком.
Рецепт Самбуки
На все вам знадобиться:
- 2.6 л спирту міцністю 40-45%
- Набір спецій Hot Rod для лікеру в стилі Sambuca (набір розрахований на 3 л готового продукту)
- Цукор - 450 г
- Вода - 300 мл
Готується напій нескладно. Воду потрібно помістити в каструльку, всипати туди ж набір спецій, довести до кипіння і додати цукор. Варити, помішуючи, поки цукор не розчиниться, після цього - потримати на слабкому вогні ще хвилин 15. Тепер прямо в гарячу суміш вливається спирт. Все закривається кришкою і настоюється близько години, каструльку можна додатково укутати рушником.
Коли рідина повністю остигне, процідити через марлю (можна не дуже ретельно), перелити в герметичну ємність. Спробувати можна вже зараз, але краще дати настоятися тиждень-другий. Після відпочинку напій по необхідності ще раз профільтрувати за допомогою вати і все - домашній анісовий лікер готовий!
Основні | |
---|---|
Виробник | Hot Rod Distiller International |
Країна виробник | Україна |
- Ціна: 120 ₴
- Готово до відправки
- Код: 0124
Набір спецій для лікеру в стилі Sambuca (3 л)
120 ₴
- +380 (99) 172-22-66
- +380 (67) 172-22-66